Siivouspalvelut Salossa

Kodin Kimallus tarjoaa siivouspalvelut Salossa ja lähiseudulla, alkaen hintaan 44 €/h.

Ota yhteyttä

Kodin siivous ja muut siivouspalvelut Salossa ja lähipaikkakunnilla

Kodin Kimallus tarjoaa siivouspalvelut Salon seudulla. Lähdemme Salosta siivoustöihin myös Turkuun, Lohjalle ja Paimioon. Tilaa meidät kotiin, mökille tai vaikkapa toimistoon puhdistamaan tilat tai pesemään ikkunat. Saat meiltä myös muutto- ja remonttisiivoukset.

Tutustu alla tarkemmin palveluihimme ja hinnastoomme. Jos haluat kysyä lisää palveluistamme, otathan yhteyttä. Autamme sinua mielellämme, mikäli mikä tahansa siivouksen tilaamiseen tai siivoustyöhön liittyvä asia askarruttaa mieltäsi.

Hinnasto

Kodin Kimalluksen hinnasto 2024:

  • Ylläpitosiivous 44 €/h

  • Kertaluontoinen siivous 48 €/h

  • Muutto- ja remonttisiivoukset 48 €/h

  • Raivaus- ja suursiivoukset alk. 50 €/h

  • Ikkunoiden pesu 48 €/h

  • Toimitila siivoukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

 

Siivouksen hinnan lisäksi veloitamme perusmaksun, 9 euroa käyntikerralta, joka kattaa kilometrikorvauksen 20km säteellä Salon Meriniittystä, peruspuhdistusaineet sekä puhtaat työvälineet ja laskutuskulut. 

 

Siivoamme aina ensisijaisesti omilla puhdistusaineilla ja välineillä. Mikäli asiakas haluaa, että heidän välineitä käytetään, se ei vaikuta perusmaksuun. Vierailla välineillä aikaa tosin saattaa kulua hieman enemmän.

Tilaa siivous

Mitä pitää huomioida, kun tilaa siivoojan kotiin ensimmäisen kerran?

Jos olet tilaamassa siivoojan kotiisi ensimmäistä kertaa, ei sinun tarvitse valmistautua siivoojan tuloon mitenkään erityisesti. Mikäli haluat, että siivoamme sinun välineilläsi ja pesuaineillasi, kerrothan tästä meille etukäteen. Osaamme tällöin nimittäin varautua siihen, että siivouksessa voi kestää arvioimaamme pitempi aika. Kerrothan myös etukäteen, jos kodissasi on lemmikkejä siivouksen aikana.


Muista myös hakea kotitalousvähennystä kotiisi tilaamastasi siivoustyöstä! Tutustu aiheeseen lisää Verohallinnon sivuilla.

Kysy lisää siivouspalveluista